Karlovarský kraj obnovuje zubní pohotovost ve všedních dnech. V provozu bude od 1. prosince

4

zubař, zubní pohotovost, zuby, pohotovost, lékař, zubní lékař, karlovarský kraj, region24


V Karlovarském kraji bude opět fungovat zubní pohotovost ve všedních dnech. Od 1. prosince ji bude zajišťovat společnost Fitdent s.r.o. v Chebu a MDDr. Miroslav Dušek v Ostrově. Víkendový provoz zubních pohotovostí zůstává beze změny.

„Po měsících vyjednávání a díky vytrvalé snaze mohu s radostí oznámit, že se nám podařilo najít zubní lékaře, kteří jsou ochotni poskytovat potřebnou péči i ve všedních dnech. Veřejnou zakázku na zajištění zubní pohotovosti jsme vyhlásili opakovaně a bez úspěchu, napotřetí se to konečně povedlo a dohodli jsme se se dvěma subjekty. Jeden z nich sídlí v Chebu, druhý v Ostrově, což je z hlediska dostupnosti téměř ideální rozmístění pro všechny obyvatele regionu,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

Zubní pohotovost ve všední dny bude v provozu od pondělí do pátku v časovém rozmezí 15–18 hodin. V pondělí a ve středu budou sloužit lékaři ze společnosti Fitdent s.r.o. na adrese 17. listopadu 302/22, 350 02 Cheb. V úterý, čtvrtek a pátek se pacienti s akutními obtížemi mohou obracet na MDDr. Duška na adrese Jáchymovská 225, 363 01 Ostrov.

Víkendová zubní pohotovost včetně státních svátků funguje v Karlových Varech v budově vedle areálu Nemocnice Karlovy Vary vpravo (přístup ze Zbrojnické ulice), v Sokolově v areálu nemocnice a v Chebu ji poskytují zubaři ve svých ordinacích dle rozpisu, který je uveřejněn na webu kraje. 



Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář