Sokolov: Taxikář měl napadnout zákazníka

SOKOLOVSKO – Pomozte při pátrání. 

dezinfekce

Policisté z Obvodního oddělení Sokolov prověřují spáchání přečinu omezování osobní svobody a přečinu ublížení na zdraví ve stádiu pokusu, kterých se měl dopustit dosud neznámý pachatel v Sokolově.

Mezi dosud neznámým pachatelem, osobou provozující taxislužbu a jeho zákazníkem mělo dojít 1.1.2017 kolem jedné hodiny ranní k incidentu. Zákazník si nejdříve měl telefonicky objednat odvoz od jedné sokolovské taxislužby k místní diskotéce. Po příjezdu k podniku měl taxikář požadovat jinou částku, než na které se původně dohodl se zákazníkem a díky tomu mělo dojít mezi zákazníkem a taxikářem k rozepři. Rozepře vyvrcholila fyzickým napadením zákazníka taxikářem se současnou snahou taxikáře zabránit vystoupení zákazníka z vozidla. Taxikář se s vozidlem rozjel od diskotéky, když na blízké křižovatce musel zastavit a dát přednost projíždějícím vozidlům. Toho zákazník využil a po dalším fyzickém napadení z vozidla otevřenými dveřmi vypadl na vozovku. Hned poté řidič s vozidlem taxi z místa odjel.

K popisu taxikáře můžeme uvést, že se jednalo o muže ve věku kolem 40 až 50 let, který měl světlejší vlasy, délky 4 až 5 cm. Vozidlo bylo stříbrné, větší, zřejmě typu kombi, nezjištěné tovární a poznávací značky.

Policisté pátrají po osobách, které byly dne 1. 1. 2017 v době okolo jedné hodiny ranní v Sokolově v ulici Nádražní u bývalého „Čecháče“. Dále kolem čtvrt na dvě ráno v ulici Slovenská či Závodu míru poblíž diskotéky a ve stejnou hodinu také poblíž křižovatky ulic Stará Ovčárna a Závodu míru pod benzínovou čerpací stanicí (Tank ONO) nebo na této benzínové čerpací stanici. Tyto osoby mohly vidět incident či jeho část nebo podle popisu poznat osobu taxikáře nebo jeho vozidlo.

Dále policisté pátrají také po osobách, kterým se něco podobného za posledního půl roku stalo a mohlo by se jednat o stejného taxikáře a vozidlo.

V případě těchto informací volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí
12. 4. 2017


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy