Sokolov: Chodníky na náměstí Budovatelů jsou opravené

Chodníky po obou stranách náměstí Budovatelů jsou opravené. Jejich obnova byla rozdělena do dvou etap. Ta první, v pravé části (ve směru od OD Ural) skončila loni v listopadu. Druhá etapa přišla na řadu letos a byla dokončena v polovině června. Celkové náklady na akci byly kolem tří milionů korun a práce prováděla společnost SWIETELSKY stavební, s. r. o., vybrána na základě zadávacího řízení.

dezinfekce

„Chodníky kolem náměstí Budovatelů už byly opravdu v hodně špatném stavu a jsem proto ráda, že jsme je postupně dali do pořádku tak, aby se po nich lidem dobře chodilo,“ uvedla starostka Renata Oulehlová.

Druhá etapa začala 9. března a opraven při ní byl chodník podél bytových domů v levé části náměstí. Během prací bylo třeba počítat s omezením, které se dotklo především parkování. Ulice podél chodníku ale byla průjezdná, zajištěn byl také přístup do obytných domů i provozoven. V rámci druhé etapy došlo k opravě podloží a pokládce nové žulové dlažby stejného vzhledu jako je v ul. 5 května. V první etapě, která byla realizovaná v loňském roce, byl vyspraven chodník na pravé straně náměstí. Došlo rovněž na opravu podloží a pokládku původní zámkové dlažby.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 25.06.2020 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy