Na webu investičních příležitostí přibyla nová průmyslová plocha

Karlovarská agentura rozvoje podnikání, která je příspěvkovou organizací Karlovarského kraje, spravuje internetový portál investičních příležitostí v regionu. V nabídce volných míst k podnikání se nově objevila průmyslová plocha na okraji Toužimi o rozloze více jak čtyř hektarů.

dezinfekce

„Jsem rád, že můžeme případným zájemcům z řad investorů nabídnout další plochu k možnému využití a pevně věřím, že se jí brzy podaří obsadit. Na internetovém portále Karlovarské agentury rozvoje podnikání najdou veškeré potřebné informace. Web mimo jiné umožňuje nahlédnout do databáze pozemků a nevyužívaných nemovitostí, které jsou v našem regionu volně k dispozici, a nechybí ani nabídka poradenství a kontakty na příslušné instituce. Portál je v několika jazykových mutacích,“ upřesnil krajský radní pro oblast regionálního rozvoje, projektového řízení a informatiky Josef Janů.

Průmyslová plocha v Toužimi se nachází v areálu bývalé dřevovýroby, který přímo sousedí s železniční stanicí. Do centra města je to odtud necelý kilometr.

„Na zasíťovaném pozemku o rozloze 4,4 hektaru jsou rozsáhlé zpevněné plochy, původní velká podsklepená hala, dvě menší haly, administrativní budova, sociální budova, vrátnice, kotelna a dvoupodlažní rodinný dům. Areál má vlastní trafostanici, je napojen na kanalizaci, vodovod a disponuje studnou. Dle územního plánu je plocha určena pro smíšenou výrobu. Více podrobností najdete na webových stránkách www.karlovyvary-region.eu,“ doplnil ředitel Karlovarské agentury rozvoje podnikání Vlastimil Veselý. 

Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy