Mariánské Lázně: Policie pátrá po pohřešovaném 11letém chlapci

Policie České republiky pátrá po jedenáctiletém chlapci z Mariánských Lázní. Ten se měl dne 26.4.2018 vrátit kolem 14:30 hodin domů ze školy, ale do současné doby se do svého bydliště nevrátil.

dezinfekce

Ze školy měl odejít se svými kamarády. Naposledy byl viděn dne 26.4.2018 kolem 16:00 hodin, kdy nastoupil v Mariánských Lázních do trolejbusu č. 3 na zastávce „Antoníčkův pramen“.

JAN HÜBLER je 145 až 150 cm vysoký, má krátké vlasy barvy „špinavý blond“, na hlavě měl černou čepici (kšiltovku) s nápisem New York, na sobě měl šedé šortky, tmavě modré triko a na zádech batoh tyrkysové barvy.

Pohřešovaný se s ničím neléčí, nebere žádné léky. Vzhledem k tomu, že se část jeho rodiny nachází v Plzni, je možný výskyt pohřešovaného právě v Plzeňském kraji. Tím ale není vyloučena ani jiná lokalita možného pohybu jedenáctiletého pohřešovaného chlapce.

Další informace k pohřešovanému chlapci naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání. V případě jakýchkoliv informací volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.


prap. Bc. Michal Žáček

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy