LIDL stáhl z prodeje výrobek Milbona Brie de Nangis

Výrobce JERMI Käsewerk GmbH informuje o stahování výrobku „Milbona“ Brie de Nangis cca 100g. Laupheim, 28. října 2020. Výrobce JERMI Käsewerk GmbH informuje o stahování výrobku „Milbona“ Brie de Nangis cca 100g s datem spotřeby 31.10.2020 a identifikační značkou DE BW 331 EG.

dezinfekce

Ve jmenovaném výrobku byla prokázána přítomnost verotoxinů produkujících Escherichia (E.) coli. Verotoxiny tvořené E.coli mohou být původcem průjmových onemocnění. U rizikových skupin (kojenci, malé děti, senioři, těhotné ženy a lidé se sníženou imunitou) může dojít k těžkému průběhu onemocnění. Z důvodu takovéhoto zdravotního rizika jsou všichni zákazníci vyzýváni, aby upozornění vzali na vědomí a výše uvedený výrobek dále nekonzumovali.

Jmenovaný výrobek „Milbona“ Brie de Nangis cca 100g s datem spotřeby 31.10.2020, a identifikační značkou DE BW 331 EG dodavatel JERMI Käsewerk GmbH byl prodáván i v prodejnách Lidl Česká republika. V případě, že jste uvedený výrobek zakoupili, můžete jej vrátit do jakékoliv prodejny Lidl. Peníze Vám samozřejmě budou vráceny i bez předložení pokladního dokladu.

Stahování se týká pouze výrobku „Milbona“ Brie de Nangis cca 100g s datem spotřeby 31.10.2020 a identifikační značkou DE BW 331 EG výrobce JERMI Käsewerk GmbH. Ostatní výrobky prodávané v prodejnách Lidl nejsou tímto opatřením dotčeny.

Společnost JERMI Käsewerk GmbH se tímto omlouvá  všem postiženým za vzniklou nepříjemnost.


Zdroj: LIDL.cz

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 29.10.2020 11:30




0 +
 

Hlavní zprávy