Kynšperk: Prodával pervitin

Sokolovští kriminalisté zahájili trestní stíhání pětatřicetiletého muže ze Sokolovska, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy a přečinu přechování omamné a psychotropní látky a jedu.

dezinfekce

Ačkoliv byl obviněný v roce 2019 pravomocně odsouzen za nedovolenou výrobu a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, tak měl dále pokračovat v distribuci drog. Od začátku listopadu minulého roku do konce ledna roku letošního měl na různých místech v Kynšperku nad Ohří prodávat drogu pervitin. 

Na začátku února letošního roku byl obviněný v brzkých ranních hodinách kontrolován policejní hlídkou z obvodního oddělení Kynšperk nad Ohří. Při kontrole policisté zjistili, že muž má u sebe drogu pervitin a z tohoto důvodu byl převezen na obvodní oddělní. Následně obviněný policistům dobrovolně vydal téměř desítku plastových přepravek s bílou krystalickou látkou, několik tablet modré barvy, váhu či několik desítek prázdných plastových přepravek. Následnou expertízou bylo poté potvrzeno, že se opravdu jedná o omamné a psychotropní látky.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na deset let.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 29.05.2021 11:00




0 +
 

Hlavní zprávy