Karlovy Vary: Policie šetří úmrtí 31letého muže. Hledají se svědci

V souvislosti s tímto případem kriminalisté pátrají po svědcích, kteří se pohybovali v době od 18:00 hodin dne 29. července 2017 do 0:00 hodin 30. července 2017 v blízkosti pomníku Ivana Hlinky a dále v ulici Koptova a mohou svými informacemi přispět k objasnění tohoto případu.

dezinfekce

Karlovarští kriminalisté prověřují případ úmrtí 31letého muže, ke kterému došlo dne 29. července 2017 ve večerních hodinách poblíž pomníku Ivana Hlinky v Karlových Varech. 

Šetřením kriminalisté zjistili, že kolem 21:00 hodin se nad pomníkem Ivana Hlinky poblíž zahrádek nacházela žena ve věku cca 40 let, oblečena do černého sportovního oblečení s reflexními růžovými prvky a kolem pasu měla růžovou ledvinku. Žena byla asi 175 cm, vysoké štíhlé postavy a měla krátké tmavé vlasy s tmavě červeným melírem. Tato žena běžela kolem projíždějícího vozidla, ve kterém byl řidič se spolujezdcem, a dále se nedaleko nacházely další dvě osoby. Kriminalisté žádají tuto ženu, aby se jim přihlásila, neboť může k případu podat důležité svědectví.

Zároveň kriminalisté žádají i řidiče dopravních prostředků, kteří dne 29. července 2017 v době od 20:00 hodin do 23:00 hodin projížděli po silnici I/6 kolem pomníku Ivana Hlinky v obou směrech a mají ve vozidlech kamerová zařízení, aby se obrátili na policii a poskytli kamerové záznamy. Mohou tím velice pomoci kriminalistům při vyšetřování tohoto případu.

nprap. Kateřina Krejčí

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy