Karlovy Vary: Na průtahu překročili povolenou rychlost

V pátek 23. července letošního roku vykonávali dopravní policisté z odboru služby dopravní policie Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje dohled nad BESIP na pozemní komunikaci I/6, konkrétně na průtahu Karlovými Vary směrem na Sokolov, kde prováděli měřícím zařízením kontrolu dodržování povolené rychlosti.

dezinfekce

V ulici Táborská služební vozidlo předjel rychlostí 129 km/h osobní automobil značky BMW. V místě, kde je dovolená rychlost 70 km/h, překročil tedy rychlost o 59 km/h. Hlídka se za vozidlem okamžitě vydala a zastavila ho. Následně jednadvacetiletého řidiče automobilu značky BMW policisté vyzvali k předložení dokladů předepsaných k provozu a řízení motorového vozidla.

O den později, tedy v sobotu 24. července, dopravní policisté opět vykonávali dohled nad BESIP na pozemní komunikaci I/6. Na stejném místě, tedy na úrovni ulice Táborská v Karlových Varech, kolem služebního vozidla projel rychlostí 110 km/h automobil značky Hyundai, který řídil třiašedesátiletý muž z Karlových Varů. V místě, kde je povolena nejvyšší dovolená rychlost 70 km/h, překročil rychlost o 40 km/h.

Policisté s řidiči sepsali oznámení o přestupku, které bude oznámeno odpovědnému správnímu orgánu k projednání. Ten může řidičům uložit sankci 5 až 10 tisíc korun a zákaz řízení na délku 6 až 12 měsíců.

nprap. Jakub Kopřiva

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy