Karlovy Vary: Bulharská a Jugoslávská ulice dostanou nový povrch

Práce na obnově komunikací v Karlových Varech se přesouvají do samotného centra města. Od 8. října se budou měnit povrchy v ulicích Jugoslávská a Bulharská.

dezinfekce

Oprava bude rozdělena do několika etap, aby co nejméně omezila provoz v této lokalitě. V první fázi bude proto probíhat souběžně s právě finišující obměnou sítí, kterou provádí společnost Vodárny a kanalizace Karlovy Vary. V rámci první etapy projde obnovou veřejné světlení a chodník v části Bulharské ulice u Národního domu. Následovat bude postupné frézování povrchů, oprava dešťové kanalizace a výměna dalších technických prvků v komunikacích.

Na konec měsíce, od 28. do 31. října, je naplánována pokládka nových povrchů s nástřikem vodorovného dopravního značení. Pro tuto závěrečnou fázi bude nutné provoz v ulicích úplně uzavřít. Ostatní práce budou probíhat za částečného omezení provozu, v celé lokalitě ale nebude možné parkovat.

Obyvatelům, kteří mají platnou parkovací kartu pro ulice Bulharská a Jugoslávská, bude umožněno stání na parkovišti za tržními stánky ve Varšavské ulici.


Zdroj: Magistrát města Karlovy Vary

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy