Františkovy Lázně: Starosta připravuje trestní oznámení za šíření poplašné zprávy

"Připravuji podání trestního oznámení na pana Primáře Dlouhého z Ústí nad Labem. Jeho touha zviditelnit se v médiích, znamená poškození celého lázeňského oboru, mimochodem oboru zdravotnického a také pro podnikatele z Františkových Lázní škody v řádech desítek milionů korun," uvádí na svých facebookových stránkách starosta města Jan Kuchař.

dezinfekce

"Člověk z lékařského prostředí by měl vědět, že takové výroky se okamžitě stanou poplašnou zprávou. Jsem přesvědčen, že tento pán byl zneužit jednou ze skupin, bojující proti podpoře lázeňství v podobě voucherů. Případně se jedná o dalšího zachraňovače světa. Je škoda, že si média informace neověřují a prahnou pouze po senzaci. Pokud by tato média oslovila např. jednu z hygienických stanic, bylo by okamžitě po senzaci," uvádí dále.

"Poslední pozitivně testovaná osoba zaznamenána v Ústeckém kraji, která navštívila Františkovy Lázně, je před 14 dny v Lounech. Nevím tedy, kdo panu doktorovi dnes leží v nemocnici, ale z našeho města zřejmě nikdo. Opatření, která jsme cca před měsícem ve Františkových Lázních přijali, velmi dobře fungují a narozdíl od celé ČR u nás počet pozitivních případů ve městě klesá," vysvětluje starosta.

Důvodů, proč pan doktor takto zaútočil na naše město může být mnoho, určitě dostane možnost to vysvětlit Policii. 


Zdroj: fb Jak Kuchař

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy