Destinační agentura přichází s blogem o Karlovarském kraji

Destinační agentura Živý kraj spouští blog, který čtenáře provede tím nejzajímavějším, co náš region nabízí. Nebudou chybět tipy na výlety a kulturní akce, neznámá místa či sportovní aktivity. Těšit se můžete vždy na dva nové příspěvky týdně.

dezinfekce

„Jsme si vědomi toho, že blogy pomalu vytlačují klasické noviny a časopisy. A mít blog je zkrátka in. Chceme držet krok se stávajícími trendy a zároveň bychom rádi vytvořili novou platformu, díky které se zapíšeme ještě hlouběji do povědomí lidí,“ vysvětluje předseda destinační agentury Živý kraj Petr Židlický.

Už teď si na stránkách můžete přečíst například o lázních Karlovarského kraje, ponořit se do historie v článku o barokních stavbách, objevit nové cyklostezky nebo se inspirovat příspěvkem o netradičních výletech přírodou. A bude toho mnohem víc.

„Od blogu očekáváme příliv nových návštěvníků. Díky blogu navíc získáme další zpětnou vazbu, která nám pomůže zjistit, co uživatelé vyhledávají a co je skutečně zajímá. Můžeme jim tak připravit nabídku na míru. Kdybych to měl shrnout jednou větou, chceme být zkrátka víc na očích,“ uzavírá Petr Židlický.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy