Cheb: Prodej pozemku na Skalce přinese městu 35 milionů (TV Západ)

Město Cheb se chystá prodat pozemek na sídlišti Skalka investoru, který zde hodlá realizovat výstavbu zařízení pro seniory se stovkou míst. Nabídnutá cena je 35 milionů korun za necelých 12 tisíc metrů čtverečních pozemku.

dezinfekce

"Požádala o něj společnost K2 Invest. Jejím záměrem je tam postavit ubytování pro seniory s odpočinkovou a relaxační zónou. Majetkoprávní odbor vyvěsil záměr na prodej tohoto pozemku. Nikdo jiný se nepřihlásil. Nyní Radou a zastupitelstvem prošel materiál, kde bychom měli prodat tento pozemek v hodnotě asi 35 milionů korun," uvedl místostarosta Chebu Ladislav Hrubý.

Zařízení by mělo vyrůst naproti současnému krajskému Domovu pro seniory na pozemku směrem k bývalé Myslivně. Zařízení by si podle vyjádření developera neměla navzájem konkurovat. 

"Investor si již zjišťoval jaká nabídka služeb zde je. Vyjádřil se tím způsobem, že by se mělo jednat o trochu jiný typ služeb, než je zde poskytován. Dá se předpokládat, že obecně o tento typ služeb zájem poroste. Takže já osobně z tohoto obavy nemám," dodal Hrubý. 

Výstavba zařízení tohoto typu je v souladu s územním plánem města. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy