Cheb: Na mnoha místech se opravují chodníky

Město se snaží vyslyšet podněty občanů, které se týkají oprav chodníků nebo doplnění chybějících přístupových cestiček. V jarních měsících se v souvislosti s tím pracovalo na řadě míst Chebu.

dezinfekce

Na sídlišti Spáleniště byl vybudován nový přístupový chodník k polopodzemním kontejnerům na odpad, který nahradil původní vyšlapanou cestičku. Dalších úprav se dočkal i vnitroblok v ulici Kosmonautů. Po loňské velkoplošné opravě komunikací tady došlo k opravě povrchu vstupů do jednotlivých panelových domů.

Pokračují také práce na obnově chodníků na sídlišti Skalka. Opraven byl chodník podél restaurací u obchodního centra. Povrch z litého, již značně rozpraskaného asfaltu byl nahrazen novou betonovou dlažbou. Následovat bude také oprava spodního chodníku u pošty. Tyto práce navázaly na již dříve provedenou rekonstrukci ploch kolem prodejny Ohana. Celkovou rekonstrukcí včetně výměny veřejného osvětlení projde i spojovací chodník ve vnitrobloku ulice Do Zátiší.

V jarních měsících proběhla rovněž úprava povrchu mlatových cest na hradních Šancích. Původní povrch byl již vyplavený dešti a tedy nerovný.

Na základě požadavku obyvatel Nezvalovy ulice se opravuje spojovací chodník do Dvořákovy ulice. Dochází k výměně povrchu a rozšíření chodníku.


Zdroj: město Cheb

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 16.05.2020 17:00




0 +
 

Hlavní zprávy