Březová: Prosincový program kulturního domu

Přinášíme vám prosincový program akcí Kulturního domu a Multifunkčního centra Březová - kina Admira.

dezinfekce

Akce KD a MFC – prosinec 2017

1) Kino Admira Vás zve na akční sci-fi film na motivy komiksů Liga spravedlnosti. Promítání proběhne v pátek 1. prosince 2017 ve 20:00 hodin.

2) Město Březová, komise kultury a Kulturní dům Březová zvou na Vánoční posezení s dechovým orchestrem Březováček aneb možná přijde i Mikuláš. Příjemné předvánoční posezení u dobré hudby se odehraje v malém sále Kulturního domu v sobotu 2. prosince od 17 hodin. Pro přítomné bude zdarma zajištěné skromné vánoční pohoštění.

3) Kino Admira Vás zve na českou filmovou pohádku režiséra Jiřího Stracha Anděl Páně 2. V hlavních rolích Ivan Trojan, Jiří Dvořák, Pavel Liška a další. Promítání proběhne v neděli 3. prosince 2017 v 15:00 hodin.

4) Kino Admira Vás zve na americkou velice podařenou komedii Matky na tuhu o Vánocích. Promítání proběhne ve čtvrtek 7. prosince 2017 od 19:00 hodin.

5) Kino Admira Vás zve na životopisné drama Milada. Film je inspirován osudem a životem JUDr. Milady Horákové. V hlavních rolích se Vám představí Taťjana Medvecká, Vica Kerekes, Aňa Geislerová, Ivana Chýlková a další. Promítání proběhne v pátek 8. prosince 2017 od 20:00 hodin.

6) Dětský divadelní soubor Lupínek Vás zve v neděli 10. prosince 2017 od 16:00 hodin do kinosálu Kulturního domu Březová na pohádku nejen pro děti s názvem Sněhurka a sedm trpaslíků. Vstupné je dobrovolné.

7) Město Březová, komise kultury pořádá zájezd na Vánoční Bayreuth, který se uskuteční v sobotu 9. prosince 2017. Vydejte se poznat poklidnou atmosféru adventních trhů v německém Bayreuthu. Na trzích kromě typických adventních dobrot ochutnáte i další speciality. Cena zájezdu 200,- Kč.

8) Město Březová, kulturní komise a Kulturní dům Březová zvou na tradiční Vánoční koncert, který se uskuteční v úterý 12. prosince 2017 po roce opět v kinosále Kulturního domu Březová. Začátek programu je plánován na 19 hodinu. Na letošním koncertu vystoupí pražští sólisté známí nejen z muzikálů, ale také z televizních pěveckých soutěží, Markéta Poulíčková a Tomáš Löbl. Ty doplní pěvecký sbor La Dolce Vita Sokolov. Vstupné činí 100 Kč v předprodeji, 150 Kč na místě.

9) Kino Admira Vás zve na promítání dobrodružného fantasy filmu Star Wars: Poslední z Jediů, které proběhne ve čtvrtek 14. prosince 2017 od 19 hodin.

10)  Kino Admira Vás zve na premiéru české filmové pohádky Přání k mání. V hlavních rolích se Vám představí Martin Myšička, Jitka Čvančarová. Promítání proběhne v neděli 17. prosince od 15 hodin.

11)  Kino Admira Vás zve na animovanou pohádku Ferdinand. Promítání proběhne ve čtvrtek 21. prosince od 16:30 hodin.

12) Kino Admira Vás zve na promítání premiéry české komedie Špindl, které proběhne ve čtvrtek 21. prosince od 19 hodin. V hlavních rolích se Vám představí Anna Polívková, David Gránský a další.

13) Kino Admira Vás zve na promítání americké rodinné komedie Jumanji: Vítejte v jungli, které proběhne v pátek 22. prosince od 17 hodin.

14) Kino Admira Vás zve promítání premiéry české komedie Špindl, které proběhne v pátek 22. prosince od 19 hodin. V hlavních rolích se Vám představí Anna Polívková, David Gránský a další.


Zdroj: Jana Gogová, Asistentka vedoucího KD a MFC Březová


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy