Benefiční koncert byl věnován Dětskému a novorozeneckému oddělení Nemocnice Sokolov

V úterý dne 28. listopadu 2017 se v Městském domě kultury v Sokolově konal již 14. ročník vánočního benefičního koncertu, který pravidelně pořádá Policie ČR v Sokolově ve spolupráci s městem Sokolov.

dezinfekce

K příjemné atmosféře, jako každý rok, přispěl Big Band Hudby hradní stráže a Policie České republiky se svým sólistou Tomášem Savkou, a také hosté, kteří na koncertu vystoupili. Pozvání přijala zpěvačka Petra Janů, pěvecké sbory Harmonie Kraslice a Melodie Horní Slavkov a Loket.

Součástí večera bylo předání celkem šesti medailí za zásluhy o bezpečnost, které se udělují občanům a pracovníkům IZS za dlouhodobé zásluhy o bezpečnost města nebo za mimořádný skutek v této oblasti, jako je například záchrana lidského života.

V letošním roce si medaili za záchranu života z rukou starosty, místostarostů města nebo zástupců za sokolovskou policii převzali prap. Josef Bubenič a pprap. Martin Šindelář z Obvodního oddělení Sokolov – město, strážnici Městské policie Sokolov Josef Linhart a Petra Leichtová a 11letý chlapec Jiří Kopecký. Medaili za dlouhodobé zásluhy si převzal MUDr. Roman Sýkora Ph.D., MHA, ředitel Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje.

Finanční dar a výtěžek ze vstupného byl věnován Dětskému a novorozeneckému lůžkovému oddělení v Sokolově. Jako tradičně přispěla Vodohospodářská společnost Sokolov s částkou 20 000 Kč a také všichni návštěvníci, a to svým vstupným. Výtěžek ze vstupného v letošním roce činil 47 100 Kč.  Celkem tak starosta Bc. Jan Picka spolu s plk. Mgr. Martinem Götzlem, vedoucím územního odboru PČR Sokolov, panu MUDr. Luboši Vaňkovi, přednostovi Dětského a novorozeneckého lůžkového oddělení předali šeky v celkové výši 67 100 Kč.

Policie ČR děkuje všem za účast a finanční dary, které byly předány za účelem pomoci. 

nprap. Kateřina Krejčí

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy