Nová Role: Kvůli nehodě vozidla byl zastaven provoz na trati

0

nová role, hasiči, zásah, doprava, nehoda, osobní vozidlo


Osobní auto havarovalo v pondělí večer u Nové Role, po uklouznutí na vozovce skončilo u kolejí. Nehoda se obešla bez zranění, bylo ale nutné zastavit provoz na trati. Na místě zasahovaly tři jednotky hasičů, zásah skončil před půlnocí.

Dále hasiči zasahovali v pondělí večer v karlovarské části města Rybáře, kdy strážníci MP na kamerovém systému viděli v této oblasti plameny a kouř.

Na místě hasiči zjistili, že se jedná o areál sběrného dvora a o požár velkokapacitních kontejnerů. Likvidace požáru trvala půl hodiny, příčina a výše škody je v šetření.

Následující den - v úterý v dopoledních hodinách vyjížděli hasiči ze stanice Mariánské Lázně k dopravní nehodě dvou vozidel, která se stala u obce Vlkovice. Při nehodě se nikdo nezranil. 

Po poledni pak hasiči zasahovali u dopravní nehody tří osobních aut na silnici u Královského Poříčí. Zde byl provoz zcela zastavený. Při nehodě se zranily dvě osoby, které si převzala záchranná služba. Další účastníky nehody, maminky s dětmi, převezli hasiči na žádost záchranné služby také na kontrolu do nemocnice.

Zdroj: fb HZS Karlovarského kraje


Související

Komentáře

Máte názor? Komentujte článek...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář