Zahajte rok 2022 aktivně a vydejte se na Novoroční výstup k Homolce

Začátek nového roku bývá spojován s předsevzetími. Pokud je tím vaším snaha o aktivní pohyb a zlepšení fyzické kondice, nebo pokud jen toužíte po procházce zimní přírodou, pak se vydejte na tradiční Novoroční výstup k Homolce. Akci pořádá Klub českých turistů za podpory Karlovarského kraje a Česko-bavorského geoparku.

dezinfekce

Homolka je přírodní památkou, která se nachází v blízkosti Bečova nad Teplou. Právě na toto místo každoročně míří kroky účastníků novoročního výstupu. Nejinak tomu bude také 1. 1. 2022, kdy se uskuteční 40. ročník této turistické akce.

Novoroční výstup na Homolku se koná v čase 13:30 – 16 hod. Akce je určena všem, kteří se touží projít krásnou krajinou Bečovska a Česko-bavorského geoparku. Účast je zdarma, každý z účastníků obdrží diplom, turistický svařák či čaj a drobné překvapení za výstup na vrchol. V rámci akce bude možné přispět na její organizaci, případně také podpořit Novoroční čtyřlístek – sbírku Klubu českých turistů na značení turistických tras pro vozíčkáře a bezbariérové úpravy na chatách klubu.

Zdroj: Krajské listy


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy