Workshop pomůže žadatelům s přeshraničními projekty

V Programu na podporu přeshraniční spolupráce Česká republika – Svobodný stát Sasko zbývají volné peníze. Karlovarský kraj proto ve spolupráci se Společným sekretariátem a Euregiem Egrensis pořádá 23. března od 11 hodin v Městském kulturním středisku v Plesné workshop, kde budou k dispozici zástupci dotačního programu. Přijďte zdarma konzultovat své projektové nápady a získejte cenné rady.

dezinfekce

Vzhledem k tomu, že v prioritních osách 3 - vzdělávání a 4 - partnerská spolupráce jsou ještě finanční prostředky na podporu projektových záměrů, rozhodli se poskytovatelé uspořádat workshop pro žadatele, kteří by měli zájem své nápady realizovat ještě v tomto dotačním období. Workshop proběhne v několika termínech na různých místech dotačního území. Pro zájemce z Karlovarského kraje je nejvhodnější přihlásit se na pracovní setkání v Plesné, kde se mohou u čtyř informačních stánků dozvědět například o Fondu malých projektů nebo o podmínkách poskytnutí dotace a postupu předložení žádosti velkých projektů. Chybět nebudou ani prezentace úspěšně zrealizovaných projektů.

Na workshop je nutné se předem přihlásit elektronicky na e-mailovou adresu kontakt@sn-cz2020.eu, a to nejpozději do 17. března. Další informace o akci a o Programu na podporu přeshraniční spolupráce Česká republika – Svobodný stát Sasko lze najít zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy