Vítězové krajského kola soutěže Zlatý erb převzali ceny

Soutěž o nejlepší webové stránky obcí a měst zná své vítěze. Hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová dnes společně se zástupci spolku Český zavináč předala ceny vítězům krajského kola soutěže Zlatý erb.

dezinfekce

Letos porota hodnotila celkem dvacet tři projektů z našeho regionu. Jejich počet se tak oproti minulému roku více jak zdvojnásobil. 

„V loňském roce to bylo vůbec poprvé, kdy se Karlovarský kraj zapojil do této soutěže a já mám velikou radost z toho, že i letos mohu osobně pogratulovat vítězům a předat jim nádherné ceny, které jistě využijí při své práci,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová během slavnostního udílení cen.

To svým pěveckým vystoupením zároveň zpříjemnili žáci Základní umělecké školy Antonína Dvořáka Karlovy Vary.

Místní samosprávy soutěžily ve čtyřech kategoriích, a to o nejlepší webové stránky města, nejlepší webové stránky obce, Smart City a nejlepší elektronickou službu a o celostátně hodnocený nejlepší web s turistickou prezentací. Ceny v podobě notebooků, tabletů a monitorů získaly samosprávy, které se umístily na prvních třech místech v prvních třech kategoriích. Vítězové zároveň postupují do celorepublikového finále. Jeho výsledky budou vyhlášeny 9. dubna v Hradci Králové na renomované mezinárodní konferenci s názvem "Internet ve státní správě a samosprávě".

Výsledky soutěže:
Nejlepší webová stránka města: 
1. Ostrov
2. Karlovy Vary
3. Cheb

Nejlepší webová stránka obce:
1. Velká Hleďsebe
2. Okrouhlá
3. Dolní Žandov

Smart City a nejlepší elektronická služba:
Mariánské Lázně: Elektronický newsletter o cestovním ruchu

Nejlepší web s turistickou prezentací:
Mariánské Lázně


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy