Víkend se ponese ve znamení motocrossu

Navštivte motocrossový areál Loketské serpentiny v Lokti, kde se bude ve dnech 27. - 28. července konat Mistrovství světa v motocrossu ve třídách MXGP a MX2. Akce se koná za finanční podpory Karlovarského kraje.

dezinfekce

„Oproti loňsku jsme zapracovali na vylepšení trati, hlavně co se její bezpečnosti týče, zároveň jsme ale zapojili některé nové technické terénní prvky, vedoucí k zatraktivnění tratě. Pro diváky budou pak k dispozici velkoplošné obrazovky, kvalitní občerstvení, tradiční velký ohňostroj v sobotu večer a vůbec po celý víkend je připraven bohatý doprovodný program. Posílena bude též ostraha parkovišť pro diváky. Chtěli bychom poděkovat za podporu a spolupráci především hlavním partnerům této organizačně náročné akce, tedy Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy, Autoklubu ČR, firmě SUAS, Karlovarskému kraji a městu Loket,“ uvedl ředitel závodu a zároveň předseda pořádající organizace AMK Loket Zdeněk Dvořák.

Stejně jako v loňském roce bude součástí závodů MXGP a MX2 v Lokti vložený závod ze série podniků WMX. Diváci dále uvidí jednorázový finálový závod o titul FIM EUROPE MISTR EVROPY V MOTOKROSU ve třídách EMX 85 + EMX 65, kterého se zúčastní 40 nejlepších jezdců z celého světa v každé třídě. Na startu nebudou chybět taková esa, jako je Nizozemec Jeffrey Herlings či Slovinec Tim Gajser. Z českých reprezentantů pojede v Lokti na divokou kartu Václav Kovář.

Více informací o programu naleznete na internetových stránkách akce - viz zde.

V rámci Mistrovství světa v motocrossu probíhá policejní akce Bezpečná lokalita - viz zde.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy