SŠ logistická v Dalovicích má nově bezbariérový přístup a moderní počítačové učebny

Krajská Střední škola logistická Dalovice úspěšně dokončila projekt zaměřený na modernizaci vlastní infrastruktury. Na bezbariérové řešení školní budovy a nové informační technologie získala dotaci z EU a od Karlovarského kraje v rámci Integrovaného programu rozvoje území (IPRÚ). Celkové náklady projektu dosáhly téměř 2,3 milionu korun.

dezinfekce

„Nechali jsme vybudovat bezbariérový přístup do budovy školy a bezbariérovou toaletu. Dále máme zajištěnu konektivitu školy v podobě kompletního zasíťování optickými vlákny a pokrytím Wi-Fi v celé budově. Součástí projektu byla také modernizace dvou počítačových učeben, které už využívají naši žáci,“ upřesnil ředitel školy Vlastimír Sunek. 

Projekt se škola snažila realizovat s co nejmenším dopadem na chod výuky, proto většina prací proběhla v letním období. Finální administrace projektu a finanční vypořádání pak byly dokončeny na přelomu listopadu a prosince.

„Díky dotačním prostředkům a naší účasti v dalším projektu „Implementace Krajského akčního plánu 1 v Karlovarském kraji“ pokračujeme v trendu zvyšování kvality a podmínek vzdělávání našich stávajících i budoucích žáků. Daří se nám tak držet krok s moderními trendy v oblasti logistiky a služeb,“ dodal Vlastimír Sunek. 

Střední škola logistická v Dalovicích nabízí zájemcům o studium 3letý obor Operátor skladování opravy a 4leté obory Provoz a ekonomika dopravy a Logistika ve službách a finančnictví. Budoucí studenti se mohou s nabídkou školy seznámit během Dnů otevřených dveří, které se uskuteční hned dvakrát, ve dnech 16. a 30. ledna 2020 od 13 do 16 hodin.



Zdroj: Mgr. Jana Pavlíková, tisková mluvčí Krajského úřadu Karlovarského kraje

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy