Sokolovsko: Policie pátrá po svědcích dvou dopravních nehod

K první dopravní nehodě došlo dne 18. dubna 2020 v 15:00 hodin na cyklostezce č. 6 mezi Sokolovem a Citicemi. Poblíž rozcestí k jezeru Medard mělo dojít ke srážce dvou cyklistů, kdy neznámý cyklista po srážce z kola nespadl a z místa nehody měl bez zastavení odjet pryč.

dezinfekce

Při dopravní nehodě žena, která jela na cyklocrosovém jízdním kole, utrpěla zranění, s kterým byla následně ošetřena v nemocnici. K popisu neznámého cyklisty bylo zjištěno, že by se mělo jednat o vyššího muže s bílou nebo stříbrnou cyklistickou helmou, na sobě měl mít kraťasy, modré triko a sluneční brýle. Jel na horském elektrokole, u kterého je možné, že je upravené pro vyšší rychlost.

K druhé dopravní nehodě došlo dne 20. dubna 2020 v 20:10 hodin na dálnici D6 v katastru obce Kynšperk nad Ohří. Řidič vozidla Škoda jel po uvedené komunikaci ve směru od Sokolova směrem k obci Cheb a při své jízdě měl defekt na pravém předním kole. S vozidlem přejel vlevo mimo komunikaci, kde přední částí narazil do ocelových svodidel. Vlivem nárazu začali z automobilu unikat kapaliny, které znečistily komunikaci. Řidič z místa dopravní nehody odešel, aniž by splnil povinnost účastníka dopravní nehody.

Policisté žádají případné svědky těchto dopravních nehod či samotného cyklistu v prvním případě, aby jakékoliv informace, které přispějí k objasnění těchto událostí, volali dopravním policistům na číslo 974 376 250 nebo na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Bc. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy