Sokolovsko: Výstavba kruháče omezí dopravu na osm měsíců

Řidiči musí počítat s dočasným omezením provozu a částečnou uzavírkou silnice č. II/210 v katastrálním území Horní Nivy. Úsek dotčený stavebními pracemi při výstavbě nové okružní křižovatky je dlouhý zhruba jeden kilometr a objíždět ho nebude nutné.

dezinfekce

Provoz bude řízen světelnou signalizací v přibližně pětiminutovém intervalu. Termín částečné uzavírky byl stanoven od 16. září 2019 nejdéle do 16. května 2020.

Zhotovitelem stavby je společnost Strabag. Zemní práce na komunikaci budou probíhat tak, aby nedošlo k ohrožení účastníků silničního provozu a chodců. Pro bezpečný průjezd vozidel zůstane zachována šíře vozovky min. 2,75 m. Bude umožněn průjezd složkám IZS. Stavební technika včetně vozidel se bude pohybovat výhradně v uzavřené části komunikace, při výjezdech ze záboru bude respektovat směr jízdy vozidel v úseku uzavírky, v případě nepřehledné situace bude provoz řízen náležitě poučenými osobami. Komunikace v rámci uzavírky a jejím okolí bude pravidelně kontrolována a čištěna od nánosů, sypkých materiálů a nečistot způsobených provozem stavby.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy