Sokolov: V Tylově ulici začne druhá etapa rekonstrukce

Druhá etapa stavebních prací při rekonstrukci ulice J. K. Tyla začne od středy 1. července. Počítá se při ní s opravou komunikace, vybudováním dešťové kanalizace a výměnou vodovodního a kanalizačního vedení.

dezinfekce

Realizace 2. etapy stavby bude spojena s dopravním omezením v ulici J. K. Tyla a jejím okolí. Dopravní omezení se dotknou komunikace od křížení s ulicí M. Gorkého po Rokycanovu ulici. V tomto rozsahu bude část ulice uzavřena a bude omezena dopravní obslužnost a možnosti parkování v ulici J. K. Tyla a přilehlých komunikacích.

"Omlouváme se tímto za omezení v dopravě, případnou zvýšenou hlučnost a prašnost při provádění prací. Žádáme všechny majitele objektů a uživatele komunikací o dodržování dopravního značení, aby byla zaručena dopravní obslužnost objektů v ulici J. K. Tyla a také možnost provádění prací," uvádí město na svých stránkách. 

První etapa prací v ulici J. K. Tyla začala v březnu a trvala téměř do konce června. Druhá etapa bude realizována od konce června do konce srpna. Zhotovitelem díla je společnost VIDEST Otovice. Celkové náklady na tento projekt přesáhnou 12 milionů korun, z toho přibližně 3,4 milionu korun uhradí Sokolovská vodárenská.


Zdroj: město Sokolov

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy