Sokolov: Tři charitativní akce proběhnou ještě do vánoc (TV Západ)

Hned tři akce zaměřené na pomoc druhým se ještě do Vánoc uskuteční v Sokolově. První proběhne již tuto neděli 17. prosince v Městském domě kultury od 14 hodin.

dezinfekce

„Kdy je charitativní jarmark v městském domě kultury. Opravdu můžete ještě nakoupit krásné dárky a užít si krásnou vánoční atmosféru. Veškerý výtěžek půjde na konto Nadace Onkoláčkům. Celou tuto akci vymyslela paní Petra Šetele se svými přáteli. Má opravdu nádherné věci, přijďte se podívat,“ pozvala všechny místostarostka Renata Oulehlová.

Další akce proběhne hned o tři dny později.

„Dvacátého prosince naše studentské zastupitelstvo bude předávat výtěžek sbírky. Děti ze všech škol v Sokolově, základních i středních, mezi sebou udělaly sbírku teplého ošacení a teplých přikrývek a 20. prosince toto slavnostně předají v Azylovém domě. Úplně poslední akcí, která se v Sokolově koná tohoto rázu, pomoci ostatním, je na první svátek vánoční, kdy se v našem klášterním kostele koná vánoční koncert. Zde dojde k takovému finále – završení pomoci našim seniorům. Nazvali jsme to „Nejste na to sami… ani o Vánocích“. Přijďte se podívat, uvidíte úžasné vystoupení a zažijete pocit té lidské sounáležitosti a štěstí,“ dodala Oulehlová.

Z některých vybraných akcí přineseme reportáž v některém z dalších vydání zpráv.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy