Sokolov: Řeku překlene nová lávka

Pracovní ruch na několika staveništích v Sokolově neutichl ani s příchodem prázdnin. Mezi ta nejdůležitější patří v současnosti například třetí etapa rekonstrukce Atletické ulice na sídlišti Vítězná nebo budování nové Krejcarové lávky přes řeku Ohři. A dělá se samozřejmě i na okružní křižovatce u ONO nebo na úpravách ulice P. Chelčického.

dezinfekce

V Atletické ulici už běží poslední práce na pokládání povrchů komunikace. Celá akce byla rozdělena do tří etap a začalo se v březnu. Zhotovitel je firma Silnice Chmelíř. Celkové náklady jsou přes 6,2 milionu korun, z této částky představuje dotace tři miliony korun.

Místostarosta Jan Picka, který si stavbu v Atletické prohlédl, předtím neopomenul navštívit i místo, kde vzniká nová lávka vedoucí od Jižního lomu přes řeku. Ta původní zmizela přesně před rokem a v pondělí 12. července umístí obří jeřáb nad řeku první část jasně žluté mostovky tvořící lávku novou. A jen o kousek dál začaly práce spojené s demolicí starých garáží. První na řadě je jejich vyklizení, pak přijde na řadu bourání.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy