Sokolov: Přijďte se stylově rozloučit se současnou podobou divadla

Město Sokolov před prázdninami hýří sportem a kulturními akcemi, ale co se bude odehrávat 14. června v divadle, to vás doslova zvedne ze židlí.

dezinfekce

Bez Tíže před vámi totiž vystoupí všechny soubory, které působí při Městském domu kultury. S lehkostí jim vlastní se představí taneční skupiny Anfas, Beat generation, Glamour, Hobby dance a Mirákl. Po pódiu se budou vznášet páry z Tanečního klubu Formace a Taneční školy Petra Macháčka. Prkna, co znamenají svět, ozkouší ochotníci z Divadla bez zákulisí a Divadelního souboru Konvalinky. A v neposlední řadě celý teátr prostoupí tóny hudebníků z Big Bandu MDK a mašírujících muzikantů z Bohemian Marching Bandu.

Bez Tíže se po všech performancích ocitne i samotné divadlo, protože bude symbolicky odstraněna jedna sedačka jako předzvěst plánované rekonstrukce. Divadelní sedačky totiž budou vyměněny za komfortní křesla, díky nimž si budou návštěvníci užívat akce budoucí ještě o chlup více. S nápadem na vylepšení sokolovského kulturního centra přišla místostarostka Renata Oulehlová, přičemž s realizací pomáhá kdo jiný, než ředitel MDK Ladislav Sedláček. Z rozpočtu města na celý projekt připadne přes dva miliony korun (ano, i finance budou ve stavu bez tíže).

Bez Tíže nakonec skončí všichni, kdo ten den divadlo navštíví - ze všech opadne stres a budou si jen užívat nevšední zážitek v podobě tance, hudby a zábavy, zároveň je bude nadnášet vědomí krásnějších zítřků.

Přijměte proto pozvání divadla na exhibiční večer a přijďte se důstojně a radostně rozloučit se současnou podobou Městského divadla. Program začíná v 18 hodin a vstupenky pořídíte v Sokolovském infocentru.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy