Sokolov: Policie pátrá po svědcích dopravní nehody

Sokolovští dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které mělo dojít dne 17. 11. 2018 v 09:48 hodin v Sokolově na parkovišti před OD Kaufland mezi osobním vozidlem tov. zn. Škoda Superb a chodcem.

dezinfekce

Dle tvrzení chodce mělo k dopravní nehodě dojít tak, že on v tuto dobu přemisťoval řadu nákupních vozíků z konce parkoviště do přístřešku umístěného před vstupem do obchodu.  V jedné z křižovatek v zadní části parkoviště potkal v protisměru ono jedoucí vozidlo značky Škoda. Když jel řidič zpět, měl srazit vozidlem muže, jenž tlačil vozíky a z místa nehody odjet. Řidič vozidla značky Škoda uvedl, že v danou dobu vycouval z parkovacího místa před obchodním domem, kdy mu ve směru jízdy bránili v bezpečném průjezdu košíky umístěné pod přístřeškem a zasahující do středu komunikace. Proto chtěl s vozidlem objet jeden parkovací blok a pokračovat k výjezdu. Při průjezdu kolem muže, jenž tlačil vozíky, nemohl projet. Během toho na něj muž mával rukama a křičel. Když kolem něj projížděl zpět, měl dle jeho tvrzení, nejspíš úmyslně muž do jeho vozidla narazit a být agresivní. Z tohoto důvodu odjel pryč. S oběma muži byla následně provedena policisty orientační dechová zkouška na přítomnost alkoholu, která vyšla negativně.

Míra a příčina zavinění dopravní nehody je předmětem dalšího šetření. Policie hledá svědky dané události, aby pomohli svým svědectvím přispět k objasnění dopravní nehody. V případě jakýchkoliv informací se obraťte na telefonní linku 158.

nprap. Bc. Zuzana Týřová


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 21.11.2018 10:30




0 +
 

Hlavní zprávy