Sokolov: Pavel Horváth se stává posilou trenérského týmu A mužstva

Do nové sezóny vstoupí druholigové A mužstva s rozšířeným realizačním týmem, jehož součástí se nově stává Pavel Horváth, do nedávné doby aktivní hráč plzeňské Viktorie, kterou jako kapitán vedl také v evropských pohárech. Pavel Horváth podepíše s FK Baník Sokolov jednoletý kontrakt.

dezinfekce

"V závěru minulé sezóny se osvědčilo přímé řízení A-týmu sportovním ředitelem Vítězslavem Hejretem, proto jsme se rozhodli pokračovat v nastaveném modelu, ale zároveň dochází k rozšíření a zkvalitnění realizačního týmu o Pavla Horvátha," říká ke složení trenérského štábu ředitel Baníku Mgr. Tomáš Provazník a pokračuje: "Od Pavla Horvátha očekáváme přínos v řízení tréninkového procesu, řízení týmu v utkáních a zejména přenesení jeho bohatých hráčských zkušeností z úspěšné kariéry aktivního hráče. K týmu se připojí na startu letní přípravy a hráčům bude představen ihned na prvním tréninku 15. června."

Dvaačtyřicetiletý Pavel Horváth, který naposledy působil u prvoligového A-týmu Viktorie Plzeň, podepíše s FK Baník Sokolov jednoletou smlouvu. V roli asistenta bude pokračovat David Vaněček, jenž prodloužil smlouvu v klubu o další dva roky. Naopak na vlastní žádost ukončil své působení v Baníku trenér brankářů Jiří Bertelman, za něhož FK Baník Sokolov intenzivně hledá náhradu.


Zdroj: FK Baník Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy