Sokolov: Parkoviště u kláštera je pouze pro obyvatele opravované ulice

Město Sokolov se obrací na své obyvatele s prosbou o spolupráci při rekonstrukci ulice Lidické nábřeží. Uvědomujeme si, že tato situace je pro mnoho z vás značně nepříjemná a přinese vám mnoho komplikací. Rekonstrukce uvedené ulice je však nezbytná, neboť současný stav opravdu není dobrý. Během této doby mají obyvatelé ulice Lidické nábřeží a sousedící strany Starého náměstí vyhrazené parkoviště u kláštera.

dezinfekce

Toto parkoviště je již opatřeno příslušnou dopravní značkou (zákaz vjezdu s dodatkovou tabulkou) a parkovat zde mohou pouze držitele parkovacích karet. Parkovací karty vydává v úřední době Městský úřad Sokolov - odbor rozvoje města. Parkovací karta je nepřenosná s vyznačením registrační značka automobilu a má své číslo. Obdrží ji pouze lidé s bydlištěm Lidické nábřeží a na jeden byt pro jeden automobil. Parkovací karta na plochu u kláštera bude platná po celý den i noc. K dispozici je přibližně sedm desítek míst. Jednotlivá místa však pro konkrétní auto rezervovat nelze.

Ostatní obyvatelé mohou parkovat v přilehlých ulicích nebo lze jako alternativu doporučit parkování u polikliniky, podél ulice Husitská (od 15:00 do 07:00 hodin není zpoplatněno) nebo před restaurací Retro. Bohužel nelze parkování vyřešit ke spokojenosti všech – taková parkovací kapacita v centru není. Pokud budete parkovat na parkovišti u kláštera bez příslušné parkovací karty, vystavujete se riziku pokuty a v nejhorším případě i odtažení vozidla. Velmi se omlouváme za komplikace a prosíme vás o trpělivost. Věříme, že dočasné nepohodlí bude vyváženo novou komunikací ku prospěchu všech obyvatel v okolí a naše město Sokolov bude zase o kousek hezčí.

Zdroj: Město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy