Sokolov: Oprava střechy objektu FK Baníku vyšla na 2,2 milionu

Dlouhodobé zatékání do objektu ve sportovním areálu, v němž jsou kanceláře FK Baník a ubytovna, je konečně u konce a fotbalisté už budou v suchu. Po několika neúspěšných pokusech najít firmu, která by střechu opravila, se to v srpnu konečně povedlo a řemeslníci Františka Trávníka dali všechno do pořádku. Celkové náklady na opravu střechy dosáhly necelých 2,2 milionu korun.

dezinfekce

Součástí projektu byla oprava sedlové střechy nad šatnami a kancelářemi FK Baník Sokolov. Přitom došlo k výměně dožilé střešní krytiny včetně laťování, okapů, svodů a hromosvodu. Firma František Trávník byla vybrána na základě poptávkového řízení. Vlastní práce se uskutečnily v období od 19. srpna do 25. října.

Havarijní stav střechy bylo nutné vyřešit co nejdříve, nejpozději však do příchodu zimy. Jinak hrozilo propadnutí střechy a zatečení do interiéru budovy. Toto nebezpečí se tedy podařilo odvrátit.  

Předchozí pokusy o výběr zhotovitele byly neúspěšné, protože nabídky byly buď výrazně nad odhadovanou cenou, nebo firma pro velké vytížení zakázku odmítla.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 30.10.2021 15:00




0 +
 

Hlavní zprávy