Sokolov: O víkendu se konají cyklistické závody

4. a 5. srpna 2018 se uskuteční již XI. ročník silničního závodu v časovce jednotlivců o Pohár starosty města Sokolova, jehož pořadatelem je oddíl Cyklo Team Killi Sokolov, za finanční podpory města Sokolova a Karlovarského kraje.

dezinfekce

Závod se jede jako MČR Masters a Pohár Karlovarské cyklistiky mládeže. Organizátoři akce zároveň vyhlašují v sobotu 4. 8. tři kategorie příchozích, muži I. 19-39 let, muži II. 40 a více let, ženy 19 a více let a zvou tímto k účasti a vyzkoušení své fyzické zdatnosti širokou sportovní veřejnost.

Prezentace závodníků proběhne v sobotu od 11:30 do 13:00 v Městském domě kultury Sokolov. Start časovky je na ulici Kraslická ve 14 hodin, jede se směr Lomnice, Jiří, Vintířov-Liapor a zpět. Délka tratě je 18 km. Slavnostní vyhlášení a předávání cen za účasti zástupců města Sokolova a Karlovarského kraje bude na nám. Budovatelů kolem 17:30. Ceny si odnesou první tři závodníci v každé kategorii.

V neděli 5. 8. je na pořadu MČR Masters v časovce dvojic a Pohár Karlovarské cyklistiky v časovce jednotlivců. Trať časovky dvojic je shodná se sobotní časovkou jednotlivců. Start časovky dvojic je v 11:00. Slavnostní vyhlášení na nám. Budovatelů ve 13:30.

Více informací zde či na tel. čísle 608 211 216 nebo e-mailové adrese: info@cyklokilli.com.

Organizátoři nezapomněli ani na doprovodný program. Na náměstí Budovatelů se představí v exhibičním vystoupení Pavel Balaš, mistr ČR v trialu. V prostoru pro vyhlášení bude pro závodníky po oba dva dny zajištěno občerstvení.

Vítězové předchozích ročníků jsou Petr Čapek EXEJEANS Chomutov, Petr Novák MARKUS Praha, Ludvík Killinger st. CYKLO TEAM KILLI Sokolov, Vladimír Novák Sportovní klub MS Auto, Tomáš Viktorin Sweep Cycling , Radim Kyjevský BMC Ravo, Radim Kyjevský BMC Ravo, Tomáš Kotrlík LAWI Author, Petr Novák LAWI Author a Miroslav Šváb CYCLING Brno.


Zdroj: město Sokolov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy