Sokolov: Další prostor v MDK projde modernizací (TV Západ)

Postupné opravy vnitřních prostor sokolovského Městského domu kultury pokračují. Po nedávno dokončeném malém sále chystá město výběrové řízení na modernizaci prostoru zvaný herna. Nachází se v horním patře na úrovni balkónu hlavního sálu.

dezinfekce

„Na hernu v Městském domě kultury máme vyčleněno 2,5 milionu korun na rekonstrukci. Bude se tam měnit úplně vše – podlahy, bar, nábytek, nové osvětlení, vyštukuje se. Opravdu to bude další reprezentativní místnost našeho Městského domu kultury,“ uvedla krátce místostarostka Sokolova Renata Oulehlová.

Stávající přežilé vybavení interiéru bude nahrazeno novým. Dojde k opravám omítek zdí a stropu, vyštukování a provedení výmalby. V prostoru zvaném Herna bude demontována podlahová krytina – dřevěné vlysy a koberec, podlaha se očistí a aplikuje se samonivelační vrstva. Následně budou položeny nové dubové vlysy a koberec. Stávající výplně dveří včetně prahů a zárubní budou také vyměněny. Bar bude  demontován, výměna se dotkne i stávajících topných těles. Na toaletách dojde k demontování původních zařizovacích předmětů a k dispozičním změnám místností. Vzniklé prostory budou osazeny novou sanitární keramikou, obklady a dlažby. Oprav se dočká i vstupní chodba. Do poloviny dubna chce město vybrat dodavatele oprav. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy