Sokolov: Čerti se promenádovali ve fitku za dohledu andělů (TV Západ)

Mimořádná doba si žádá mimořádná řešení, řekli si v Městském domě kultury v Sokolově. A na druhou adventní neděli uspořádali přehlídku čertů zcela jiným způsobem, než v předchozích letech. Průvod městem, který zaznamenal v minulosti výjimečnou pozornost veřejnosti, zorganizovat kvůli opatřením vlády nemohli, a tak pozvali členy skupiny Čerti.cz na neobvyklé místo. Do fitness centra.

dezinfekce

„My jsme chtěli i letos, aby lidé z toho něco měli, ale nemohli jsme si to dovolit udělat úplně veřejně. Nyní to děláme tak, abychom vyhnali covid. Takže čerti budou posilovat, protože čert je zde pro to, aby vyhnal to zlé z města. Andělé jsou tady pro to, abychom věděli, že nějaká naděje bude. Taky potřebují trošku posílit. Doufám, že společnými silami to porazíme. Já utíkám, oni se „rozjíždějí,“ a to je špatný nazdar,“ prchl před čerty ředitel MDK Sokolov Ladislav Sedláček. 

A tak se v posilovně spolu s cvičící veřejností potili i čerti. Na vše dohlíželi z výšky chůd andělé. Otázkou tak zůstává jen to, kdo se v posilovně více zapotil. 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy