Sokolov: Část ploché střechy zimáku čeká oprava

Část ploché střechy na sokolovském zimním stadionu čeká oprava. Při celkové rekonstrukci, zhruba před jedenácti lety, přitom byla střecha nad hlavní halou postavena zcela nová. Práce provede na základě výběrového řízení firma Seadon Hlučín s nabídkovou cenou 6.974.037,70 Kč včetně DPH. Svou práci by měla zvládnout za zhruba tři měsíce.

dezinfekce

Jedná se o zastřešení části objektu zimního stadionu ve třetím patře nad částí zázemí stadionu po obvodu objektu. Součástí akce je odstranění a odborná likvidace stávající skladby střešní povlakové krytiny, izolační a parotěsné vrstvy včetně přilepené parotěsné zábrany.

Finance do sokolovského zimního stadionu posílá město takřka neustále. Ty největší byly za pomoci dotace, jiné město zvládá ze svého rozpočtu. Celkově tady bylo proinvestováno zhruba 200 milionů korun. Investovalo se i do zázemí sportovců. To vše po deset let staré celkové rekonstrukci, jejíž hlavní částí byla právě oprava střechy. Celkové náklady byly tehdy zhruba 150 milionů korun. Jen pro srovnání, za téměř stejné peníze se postavil zcela nový a moderními trendy vybavený dům pro seniory Čtyřka v Sokolovské ulici.


Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy