Region: Tři tipy pro cyklisty na příští týden

Cheb - Závody horských kol, Hranice - X. ročník Cyklovýletu, Aš - Cyklistická akce Lamilux Classics 2017 v Rehau

dezinfekce

Cheb - Závody horských kol Chebské sprinty
V úterý 16. května se ve Dvořákových sadech u sídliště Zlatý vrch uskuteční závody horských kol pro děti a mládež nazvané Chebské sprinty, které pořádá oddíl Profi Sport Cheb. Zájemci o účast se mohou přihlásit do pátku 12. května prostřednictvím webu www.bikeri.cz, nebo 16. května od 16.30 hodin přímo na místě. Účastníci z Chebu díky finanční podpoře města neplatí startovné. Závody, které budou rozděleny do osmi věkových kategorií, od dětí do šesti let po juniory, začnou v 17.30 hodin. Přijďte si zazávodit, případně mladé bikery podpořit.

Hranice - X. ročník Cyklovýletu

TJ Hranice a město Hranice srdečně zvou všechny cyklonadšence na tradiční Cyklovýlet Bavorskem, Saskem a Českem. Akce se koná 20.5.2017 od 11,00 hod. u Sokolovny v Hranicích. Plné vstupné: 70 Kč. Snížené vstupné: 30 Kč.

Aš - Cyklistická akce Lamilux Classics 2017 v Rehau

V neděli 21.5.2017 se v partnerském městě Rehau uskuteční již 9. ročník velice úspěšné cyklistické akce s názvem Lamilux Classics 2017. Jde o vyjížďku pro všechny věkové kategorie s různými délkami tras a náročnostmi. Start i cíl všech tras a kategorií je v areálu firmy Lamilux na adrese Zehstrasse 2, Rehau. Veškeré informace získáte jednak v přiloženém letáčku nebo na webových stránkách organizátorů.

Zdroj: města Cheb, Hranice, Aš


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 11.05.2017 09:55




0 +
 

Hlavní zprávy