Region: Policie uspořádala soutěž pro děti z dětských domovů

"Vzhledem ke stále trvajícímu nouzovému stavu jsme se rozhodli v oblasti prevence nezahálet a zkrátit dlouhou chvíli alespoň dětem v dětských domovech. Oslovili jsme ředitele všech dětských domovů v Karlovarském kraji a navázali s nimi bližší spolupráci," uvádí na svých stránkách Policie ČR.

dezinfekce

"Pro celkem 32 rodinných skupin jsme připravili dárkové tašky, které obsahovaly preventivní materiály pro všechny věkové kategorie s logem Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje. Na zpříjemnění dlouhých dní dostaly děti např. policejní omalovánky, pexesa, postřehové policejní hry, ale také pomůcky na volnočasové aktivity nebo reflexní materiály jako např. reflexní vestičky či pásky. Pro všechny tyto děti jsme mimo jiné uspořádali soutěž na aktuální téma „Práce Policie ČR v době nouzového stavu.“ Fantazii se meze nekladou, děti mohou kreslit, psát, modelovat nebo jinak vyrábět výtvory na toto téma. Soutěžící budou rozděleni do dvou věkových kategorií, přičemž mladší kategorie je určena pro děti do 10 let, starší kategorie pro děti od 11 let a výše. Z každé kategorie vybereme 3 vítěze, které odměníme dárečky Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje. Datum uzávěrky soutěže jsme stanovili na  15. 5. 2020," sděluje por. Bc. Zuzana Týřová

"Snad již brzy současná vládní opatření pominou a až se všechny děti vrátí zpět do škol a školek, vyrazíme i za nimi. Policejní preventisté z celého Karlovarského kraje se na ně už moc těší," dodává.


por. Bc. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy