Region: Jaké budou letošní adventní trhy? (TV Západ)

I v letošním roce se v celém Karlovarském kraji rozzáří světla vánoční výzdoby ve městech a obcích. V řadě míst pak budou probíhat předvánoční trhy s programem.

dezinfekce

Krajské Karlovy Vary zahájí v sobotu 2. prosince opět v okolí Mlýnské kolonády. Kromě stánkového prodeje nabídnou až do 26. prosince rozmanitý doprovodný program, který zahrne vystoupení regionálních umělců i renomovaných českých interpretů. První adventní neděli zahájí zpěvačka Jitka Zelenková. 

Do ulic města vyjede vánoční autovláček, na linkách MHD bude jezdit nazdobený a nasvícený autobus, do vánočního hávu se „oblékne“ i lanovka na Dianu. Program najdete na stránkách vanocnivary.cz

V sobotu začnou také oblíbené chebské vánoční trhy, které potrvají do Štědrého dne, přičemž ledová plocha u Špalíčku bude fungovat až do 2. ledna. Rozsvícení stromu proběhne v 17 hodin a chybět nebude ponocný. Po celou dobu trhů budou mít lidé možnost přispět na dobrou věc v charitativním stánku. Program je už nyní k vidění na stránkách chebskevanoce.cz.

V Sokolově letos posílili výzdobu centra města a mají nové speciální kluziště za 4 miliony korun. Rozsvěcení vánočního stromu bude vyvrcholením programu v neděli 3. prosince v 17 hodin. Již předtím poběží na Starém náměstí programový blok dětí sokolovských mateřských škol i výdej sváteční polévky a vánočního svařáku stejně jako recitál Kateřiny Brožové. Kompletní program je zveřejněn na mdksokolov.cz

Z menších měst jsou vždy zajímavé předvánoční trhy v malebném Lokti. Zde se zahájí v neděli 3. prosince stánkovým prodejem a vystoupením dětí z mateřských škol a ZUŠ Horní Slavkov – Loket. V 17 hodin zde také rozsvítí vánoční strom. Další vánoční akce najdete na stránkách města loket.cz. Pozvánky a informace najdete postupně také na našem profilu regionzapad.cz.

Vizovické Trnkobraní 2024

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Vizovické Trnkobraní 2024

Hlavní zprávy

 

Vizovické Trnkobraní 2024