Region: Jaké budou letošní adventní trhy? (TV Západ)

I v letošním roce se v celém Karlovarském kraji rozzáří světla vánoční výzdoby ve městech a obcích. V řadě míst pak budou probíhat předvánoční trhy s programem.

dezinfekce

Krajské Karlovy Vary zahájí v sobotu 2. prosince opět v okolí Mlýnské kolonády. Kromě stánkového prodeje nabídnou až do 26. prosince rozmanitý doprovodný program, který zahrne vystoupení regionálních umělců i renomovaných českých interpretů. První adventní neděli zahájí zpěvačka Jitka Zelenková. 

Do ulic města vyjede vánoční autovláček, na linkách MHD bude jezdit nazdobený a nasvícený autobus, do vánočního hávu se „oblékne“ i lanovka na Dianu. Program najdete na stránkách vanocnivary.cz

V sobotu začnou také oblíbené chebské vánoční trhy, které potrvají do Štědrého dne, přičemž ledová plocha u Špalíčku bude fungovat až do 2. ledna. Rozsvícení stromu proběhne v 17 hodin a chybět nebude ponocný. Po celou dobu trhů budou mít lidé možnost přispět na dobrou věc v charitativním stánku. Program je už nyní k vidění na stránkách chebskevanoce.cz.

V Sokolově letos posílili výzdobu centra města a mají nové speciální kluziště za 4 miliony korun. Rozsvěcení vánočního stromu bude vyvrcholením programu v neděli 3. prosince v 17 hodin. Již předtím poběží na Starém náměstí programový blok dětí sokolovských mateřských škol i výdej sváteční polévky a vánočního svařáku stejně jako recitál Kateřiny Brožové. Kompletní program je zveřejněn na mdksokolov.cz

Z menších měst jsou vždy zajímavé předvánoční trhy v malebném Lokti. Zde se zahájí v neděli 3. prosince stánkovým prodejem a vystoupením dětí z mateřských škol a ZUŠ Horní Slavkov – Loket. V 17 hodin zde také rozsvítí vánoční strom. Další vánoční akce najdete na stránkách města loket.cz. Pozvánky a informace najdete postupně také na našem profilu regionzapad.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy