Region: Hradečtí policisté pátrají po dvou svědkyních

Policisté z Královéhradeckého kraje ve spolupráci s kriminalisty Karlovarského kraje žádají veřejnost o pomoc při objasnění trestné činnosti, páchané na seniorech. Hledají v této souvislosti dvě důležité svědkyně, které by jim mohly na základě cenných poznatků pomoct při pátrání po neznámém podvodníkovi, jenž se v minulých měsících pohyboval na Slezském Předměstí v Hradci Králové.

dezinfekce

Podle zjištění policistů se tyto ženy měly pohybovat v místech okolo polikliniky na Slezském Předměstí, kde neznámý muž v minulosti oslovoval náhodně kolemjdoucí seniory a nabízel jim různé zboží. Jak se později ukázalo, mělo jít ze strany podezřelého muže o předem připravené jednání, s cílem vylákat od starších spoluobčanů finanční hotovost.

Policie prosí ženy na zveřejněných fotografiích nebo na kamerovém záznamu, aby neváhaly a kontaktovaly proto nejbližší služebnu Policie ČR. S žádostí o pomoc se rovněž obrací na veřejnost, aby v případě, že tyto ženy pozná, informovala policisty na bezplatné lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

por. Mgr. Lenka Burýšková
nprap. Bc. Zuzana Týřová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy