Právě probíhá 18. ročník soutěže Stavby Karlovarského kraje

Regionální stavební sdružení Karlovy Vary spolu s partnerskými stavebními organizacemi vyhlašují 18. ročník soutěže "Stavba Karlovarského kraje". Cílem je prezentovat všechny současné stavby na západě Čech - v Karlovarském kraji, které jsou zkolaudovány a uvedeny do provozu v období předchozích tří let 1. 1. 2015 – 20. 4. 2018.

dezinfekce

Zároveň se pokračuje v ukázkách projektů staveb, které jsou připravovány k realizaci (nebo nerealizované) za období minulých pěti let – 1. 1. 2013 – 20. 4. 2018. Přihlásit je možné i architektonické a urbanistické studie. Přihlašovatelem staveb i projektů může být investor, architekt, projektant, zhotovitel stavby, nebo její majitel. Přihláška ke stažení zde.

Od 16. 5. 2018 budou stavby a projekty umístěny na webové adrese www.stavbykarlovarska.cz, kde bude do uzávěrky soutěže 8. 6. 2018 do 16:00 probíhat veřejné hlasování o stavbách. Zároveň bude možné na stejném webu hlasovat pro zachráněné památky Karlovarska.

Všechny stavby a projekty budou představeny veřejnosti v Karlovarském kraji, nejlepší stavby a projekty vybrané odbornou porotou i veřejností budou prezentovány v tisku a odborných časopisech, po dobu jednoho roku budou panely vystaveny na putovní výstavě na úřadech v Karlovarském kraji.

Zdroj: město Sokolov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy