Policie pátrá po pohřešovaném Dominiku Peterčákovi. Může být v ohrožení života

Mladoboleslavští kriminalisté pátrají po jednadvacetiletém muži z Mladoboleslavska, který v pondělí 22. ledna v době kolem 20:00 hodiny odjel z místa trvalého bydliště v Luštěnicích jako spolujezdec v osobním vozidle Renault Megane černé barvy, registrační značky 4L85246, které řídil šestačtyřicetiletý muž. 

dezinfekce

S uvedeným vozidlem mohli být oba muži viděni v době od 21:00 do 24:00 hodin na trase mezi okresy Mladá Boleslav a Karlovy Vary, případně přímo ve městě Karlovy Vary.

Na základě aktuálních poznatků nelze vyloučit, že by pohřešovaný mohl být omezen na osobní svobodě, popřípadě v ohrožení života.   

Pohřešovaný muž je asi 170 cm vysoký, štíhlé postavy, má černé krátké vlasy a modré oči. Při odchodu byl oblečen do starší modré bundy, černých tepláků a červených sportovních bot.

Bližší informace k hledanému a to, zda je pátrání stále aktuální naleznete zde.

Policie ČR žádá občany, kteří mají jakékoliv informace o tom, kde se pohřešovaný muž vyskytoval v době od cca 20:00 hodiny dne 22. ledna tohoto roku do současné doby, aby policisty neprodleně informovali na telefonní linku 158 či nejbližší policejní služebnu.

Dle aktuálních informací po pohřešovaném dnes v odpoledních hodinách pátralo více než 50 policistů z Karlovarského kraje, a to z pořádkové jednotky, dopravních inspektorátů, ze služby kriminální policie a vyšetřování a také psovodi se svými služebními psy.

Pátrací akce byla ve večerních hodinách vzhledem ke špatným klimatickým podmínkám, špatné viditelnosti a velmi členitému terénu ukončena.

Zdroj: Policie ČR


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy