Policie děkuje

Krajské ředitelství policie Karlovarského kraje si velice váží pomoci, které se policistům dostává od představitelů kraje, regionálních měst a obcí, dobrovolných hasičů, živnostníků a samozřejmě samotných občanů.

dezinfekce

Policisté v Karlovarském kraji na všech 44 stanovištích do současné doby vykonávali službu v náročných klimatických podmínkách. Několik dní byly teploty hluboko pod bodem mrazu.

S ohledem na konkrétní místa stanovišť je pro policisty zajištěno zázemí v podobě mobilních buněk nebo mají k dispozici služební vozidla, kde to situace na místě nedovoluje. Pravidelně jim je na stanoviště přivážena teplá strava, a to jak ve dne, tak i v noci. Samozřejmostí jsou i teplé nápoje, jako káva a čaj.  I přesto, podobně jako v Královéhradeckém kraji, se policisté v našem kraji začali setkávat v rámci opatření s vlnou solidarity, která se k nim dostává od Vás občanů.

"Nosíte našim policistům sloužícím na kontrolních stanovištích kávu, čaj nebo něco dobrého na zub, ať už v podobě upečených sladkostí, polévky či dokonce i guláše. Velice si tohoto vážíme. Stejně jako vlídného slova a pochopení současné situace," poděkovala za policisty mjr. Bc. Kateřina Krejčí.

„Chtěl bych velmi poděkovat všem takto ochotným lidem v našem kraji, představitelům Karlovarského kraje, starostům měst a obcí, sborům dobrovolných hasičů, spolupracujícím bezpečnostním sborům za to jakou podporu, lidskou a materiální, nám jako Policii ČR poskytují. Velmi rád bych také poděkoval všem svým kolegům, kteří se podílejí na zvládnutí této složité situace, za jejich přístup a odvedenou práci. Není to jednoduchá doba pro nikoho a jen společně tomu dokážeme čelit. Všichni dělají maximum a za to jim ze srdce děkuji,“ uvedl plk. Mgr. Petr Macháček, ředitel Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje. 

mjr. Bc. Kateřina Krejčí 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
19.02.2021 17:30




0 +
 

Hlavní zprávy