Ostrov: Zachránil staršího muže

V úterý dne 31. října 2017 přijali policisté na Obvodním oddělení v Ostrově oznámení od muže, který pohřešuje svého zaměstnance. Oznamovatel dále uvedl, že zmíněný 56letý muž již prodělal v roce 2016 srdeční příhodu a od té doby je v pracovní neschopnosti.

dezinfekce

S mužem naposledy hovořil někdy v polovině října. Teď mu nezvedá telefon a ani neotevírá v místě svého bydliště. Má důvodnou obavu o jeho zdraví a život.

Policisté na základě oznámení provedli šetření nejen v místě bydliště, kde jim nikdo neotevíral, ale i u sousedů a známých. Nikdo již delší dobu onoho muže neviděl. I poštovní schránka byla přeplněna a delší dobu jí nikdo nevybíral. Vzhledem ke zjištěným skutečnostem bylo rozhodnuto o vstupu do obydlí. Po vstupu dovnitř policisté pohřešovaného muže v bytě nalezli. Ten byl sice při vědomí, ale díky jeho velmi špatnému zdravotnímu stavu, nebyl schopný vstát ani z postele. Ihned byla na místo přivolána Zdravotnická záchranná služba, která nemocného muže převezla do nemocnice. Díky všímavosti zaměstnavatele tak byl muž zachráněn.

nprap. Zuzana Týřová

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky


Hlavní zprávy