Ostrov: Pod vlivem par z ředidla se snažil holýma rukama zastavit bagr

Dne 12. 9. 2019 přijali strážníci oznámení o pomatenci, který v ulicích města nahání hrůzu lidem a navíc se holýma rukama snaží zastavit bagr, který prováděl v katastru výkopové práce. Strážníci po příjezdu na místo zjistili, že se jedná o známou firmu, která pod vlivem par z ředidla nekontroluje své chování.

dezinfekce

A opět ti prodejci
I v tomto měsíci strážníci zasahovali proti nepoučitelným prodejcům, kteří porušují ve městě Ostrov zákony. I v tomto případě byl scénář, jako v případech předchozích. Nejenže případ putuje do správního řízení, ale opětovně strážníci veškeré zboží zabavili a pevně doufají, že se jejich přístup mezi takzvané obchodníky brzo rozšíří a ti se příště Ostrovu raději vyhnou, protože z nastavené laťky MP nesleví a bude občany před těmito nepoctivými prodejci chránit.

Zfetovaný muž si to chtěl rozdat s bagrem
dne 12. 9. 2019 přijali strážníci oznámení o pomatenci, který v ulicích města nahání hrůzu lidem a navíc se holýma rukama snaží zastavit bagr, který prováděl v katastru výkopové práce. Strážníci po příjezdu na místo zjistili, že se jedná o známou firmu, která pod vlivem par z ředidla nekontroluje své chování. Jako vždy, ani tentokrát nereagoval na žádnou z výzev strážníků a tak opět prověřil fyzickou připravenost hlídky MP Ostrov. Výsledek byl znám již předem. Po použití donucovacích prostředků, byl muž umístěn na psychiatrickém oddělení.

Neuvěřitelná oznámení
MP Ostrov přijímá stále více oznámení od občanů, kterým vadí, že je stále více dětí na dětských hřištích a s tím souvisí i hluk, který některé občany obtěžuje. Bohužel nejde o rušení nočního klidu, ale o dětské odpolední hraní. Vzkaz MP všem těmto oznamovatelům zní.

"Jsme rádi, že děti opouští počítače a jdou sportovat ven. Možná, že se blýská na lepší časy a děti si budou víc hrát venku a sportovat. Z tohoto důvodu jsou jistě budována hřiště," uvádí strážníci.

Divočáci
Nejedná se o ostrovské strážníky, ale o návštěvníky z lesa, kteří v těchto dnech pomalu každou noc brázdí ulice města. V případě, že narazíte na tyto návštěvníky, informujte prosím hlídku MP Ostrov, která si se situací jistě poradí.

Pozvánka pro rodiče na seminář - Bezpečně v online prostředí - ochrana dětí a mládeže
"Zveme především rodiče a další osoby, které se starají o děti a mládež na přednášku specialisty na kybernetické prostředí Romana Kohouta, která se bude konat dne 27. 11. od 17 do 19 hodin v Městské knihovně v Ostrově. Rodiče se na přednášce dozví, jaká jsou obecná internetová nebezpečí, jaké jsou aktuální kybernetické hrozby. Dále budou informováni, jaká může být kyberšikana na sociálních sítích a jak děti a mládež v online prostředí ochránit. Vstup na akci je zdarma. Na akci je možné si rezervovat místo na www.mk.ostrov.cz. Akci pro seniory připravilo město Ostrov ve spolupráci s Městskou policií Ostrov a karlovarským spolkem you connected. Finančně přednášku podpořilo Ministerstvo financí ČR," uvádí MP Ostrov.


Zdroj: město Ostrov


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy