Ostrov: Parkoviště na Jáchymovské ulici

V současné době je na stavbě parkoviště na Jáchymovské ulici dokončena většina stavebních prací včetně zadláždění parkovacích stání. Přesto stavba není zcela dokončena, není předána objednateli, a tudíž se stále jedná o staveniště, není instalováno příslušné svislé i vodorovné dopravní značení, a stavba také není zkolaudována pro běžný provoz.

dezinfekce

V době od 3. 11. do 30. 11. dojde k úpravám autobusové zastávky u Tesca a následně v době od cca 16. 11. budou probíhat stavební práce na opravě vozovky na Jáchymovské ulici, kdy dojde k frézování asfaltového povrchu a pokládce nového povrchu vozovky.

"Předpokládáme, že stavba bude uvedena do provozu včetně možnosti parkování na parkovišti v posledních dnech měsíce listopadu či na začátku prosince. Pokud budou na parkovišti parkovat vozidla před uvedením dokončené stavby do provozu, může se majitelům vozidel stát, že nebudou mít možnost parkoviště opustit v průběhu stavebních prací a případná způsobená škoda či jiná újma jim bude dána k úhradě. Oprava vozovky sama o sobě přinese výrazné komplikace v organizaci dopravy, proto žádáme, aby nevznikaly další parkováním na nedokončené stavbě," uvádí na svých stránkách město Ostrov.

Zdroj: město Ostrov

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 02.11.2020 13:30




0 +
 

Hlavní zprávy