Opět soutěžíme s Krimifestem o dvě vstupenky

Zítra bude v Březové zahájen další ročník festivalu kriminálních filmů a prevence kriminality tzv. KRIMIFEST BŘEZOVÁ 2019. Jeho součástí bude i letos kromě filmové části festivalu bohatý doprovodný program.

dezinfekce

„Krimifest nám začne ve středu 6. listopadu slavnostním zahajovacím koncertem. Bude to benefiční koncert Hudby hradní stráže a Policie ČR. Výtěžek bude, opět jako před dvěma lety, věnován Nadaci policistů a hasičů. Od čtvrtka do neděle poběží filmová promítání, jelikož se jedná o filmový festival. Vrcholem festivalu bude určitě páteční večer 8. listopadu, kdy nás navštíví český herec Ondřej Vetchý. Od 19:00 hodin s ním bude probíhat beseda. Policie ČR také chystá program - na pátek dopoledne pro školy a veřejnost. Festival zakončí v neděli 10. listopadu koncert filmové hudby, na kterém vystoupí orchestr a sbory Základní umělecké školy Horní Slavkov, Loket,“ popsal vedoucí Kulturního centra Michal Bedeč. 

Pokud byste si chtěli koncert filmové hudby poslechnout, zúčastněte se naší soutěže a napište na našich facebookových stránkách pod tento příspěvek do komentáře, jakého českého herce byste na příštím Krimifestu chtěli vidět. Letos je to Ondřej Vetchý a příště? Pište, sdílejte a hlavně - soutěžte !

Reportáž - pozvánku na Krimifest naleznete zde.

Dnes ve 20:00 hodin pak bude na našem facebooku zveřejněn vítěz. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 05.11.2019 08:00




0 +
 

Hlavní zprávy