Operační středisko Policie ČR včera přijalo 167 oznámení

Špatné povětrnostní podmínky, které panovaly od nedělního rána do odpoledne, způsobily řadu komplikací, a to nejen v dopravě.

dezinfekce

Operační středisko Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje přijalo 167 oznámení. Během neděle tak policisté z celého kraje vyjížděli na desítky různých případů, které se týkaly převážně poškození vozidel. Poškození bylo nejčastěji způsobeno pádem stromu nebo ulétlými kusy střech. Dokonce odlétla také podlážka z lešení, která poškodila zaparkované vozidlo v Karlových Varech. Na Chebsku zase policisté vyjížděli k poškození vozidla trampolínou, která odlétla sousedovi ze zahrady. Výjimkou nebyly ani spadlé sloupy veřejného osvětlení a elektrického vedení. Policisté také často svými vlastními silami pomáhali odklízet stromy či větve z komunikací.

Dále policisté řešili také mnoho dopravních nehod, kdy díky silnému poryvu větru a mokré vozovce, řidiči bourali. Při dvou dopravních nehodách došlo k lehkému zranění, jinak se všechny ostatní nehody obešly bez zranění.

Během dne došlo k několika uzavírkám silnic z důvodu velkého počtu popadaných stromů. Hlavní tahy byly během několika hodin znovu průjezdné. Do současné doby, ale stále zůstávají neprůjezdné tyto silnice:

č. 21810 – Krásná Lípa – Přebuz
č. 2196 – Potůčky – Rýžovna – Boží Dar
č. 21141 – Horní Blatná – Rýžovna
č. 2209 – Nové Hamry – Horní Blatná

mjr. Mgr. Kateřina Böhmová

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy