MDK Sokolov vyhlásilo výtvarnou soutěž s cyklistickou tématikou

Výtvarnou soutěž s cyklistickou tématikou určenou pro žáky mateřských a základních škol vyhlásil Městský dům kultury Sokolov společně s městem Sokolov. A to u příležitosti 10. ročníku cyklotour Na kole dětem, která startuje 29. května v Aši napříč Českou republikou.

dezinfekce

A konec první etapy bude ve stejný den právě v Sokolově na Starém náměstí. Tady se uskuteční i vernisáž obrázků namalovaných dětmi. S vyhlášením vítězů soutěže se počítá kolem 16:30 hodin. Tedy krátce po příjezdu prvních cyklistů.

Uzávěrka soutěže obrázků s cyklistickou tématikou vytvořené v podstatě jakoukoliv výtvarnou technikou je 24. května. Odevzdat je mohou mladí autoři buď na podatelně Městského úřadu v Sokolově nebo ve své mateřské škole či základní škole. Vyhodnocení prací se uskuteční 27. května a 29. května bude následovat již zmíněná vernisáž s vyhlášením výsledků na Starém náměstí.

Na kole dětem – nadační fond Josefa Zimovčáka na podporu onkologicky nemocných dětí vznikl v roce 2010 jako benefiční součást sportovního projektu Na kole dětem. Cílenými aktivitami se snaží rozšířit možnosti solidarity, tolik potřebné finanční pomoci a podpory dětí v boji proti zákeřnému onemocnění. Svojí činností se především zaměřuje na sportovní aktivity a zajištění rekondičních pobytů, které usnadňují dětem a jejich rodičům překonávat traumata způsobená těžkou nemocí. Úzce spolupracuje s občanským sdružením Haima Praha, Haima Ostrava, Šance Olomouc a nadačním fondem Krtek, které již řadu let pracuji při dětských onkologických klinikách.


Zdroj: 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy