Mariánské Lázně: Projekt Brodway dostal stavební povolení

Projekt zahrnuje přestavbu a rekonstrukci hotelu Polonia a souvisejících dvou vedlejších budov, demolici dvorních traktů a novou vestavbu propojení s parkem vedle radnice a rekonstrukci čtyř budov v Ruské ulici (Whitehaven, Suvorov, Kossuth, Bulgaria).

dezinfekce

Nově bude do projektu zahrnuta rekonstrukce budovy radnice včetně jejího začlenění do záměru, pokud ji společnost Cimex koupí. Po rekonstruci budovy radnice tak bude třetina objektu sloužit admnistrativě úřadu, velký sál bude multifunkční, další prostory budou volné pro komerci i kulturu, jak předpokládá studie, kterou si Cimex nechal zhotovit už v roce 2018.

Zástupce holdingu Cimex, pan Kosnar, potvrdil společně s projektantem firmy Orea panem Bartošem na schůzce s místostarostou Zdeňkem Králem a zastupitelem PhDr. Luďkem Noskem odhodlání začít s realizací projektu už letos na podzim. Odstartují rekonstrukcí opěrné zdi pod radnicí a jejím zpevnění za 7 milionů Kč. Na jaře 2020 pak začnou demoliční práce v Polonii. Na Ruské ulici už začaly zabezpečovací a bourací práce v objektech Suvorov a Bulgaria.


Zdroj: město Mariánské Lázně

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Hlavní zprávy